Tekst natasja bijl

“Ik zie het niet zichtbare

Penny Charlene is helderziend. Ze ziet dus dingen. Niet gewoon ‘zien’, maar alsof ze een blik in de toekomst kan werpen en precies weet wat haar pad is en dat van anderen. Dat is haar gave.
Het klinkt allemaal wat zweverig misschien, maar dat is het niet, zo legt Penny uit. Paranormaal is in haar ogen juist heel normaal; we zijn het alleen verleerd om naar ons gevoel te luisteren, om het (nog) niet zichtbare voor waar aan te zien en onze intuïtie serieus te nemen.

In deze nieuwe tijd zijn er veel mensen die heel gevoelig zijn, die ervan doordrongen zijn dat ze iets te brengen hebben hier op aarde, maar het leven van alledag tegelijkertijd behoorlijk overweldigend vinden en daardoor niet meer weten wat hun unieke waarde voor de mensheid nu eigenlijk is.

In de Paranormaal Business School leert Penny haar studenten hun specifieke gave te leren herkennen en ontwikkelen. Tevens laat zij zien hoe ze met hun talent een business kunnen opbouwen die hen volledig op het lijf is geschreven.

‘Hoe weet je dat nou?’
Een zin die ik dagelijkse te horen krijg!

Penny Charlene

WAAR JE MIJ OOK NEERZET IK RED ME WEL!

‘Als kind voelde ik me al anders.’

‘Ik voelde me als kind altijd anders dan anderen. Dat gevoel had ik al in het gezin waarin ik geboren ben. Ik hield me met andere dingen bezig, had andere interesses en (voor)zag dingen die voor anderen verborgen bleven. Zelfs gebeurtenissen die in de toekomst lagen.

In plaats van rechten te gaan studeren zoals mijn zus, hield ik er juist van om in de natuur te zijn en koos ik voor een studie biologie. Na mijn afstuderen werd ik aangenomen als wild life manager in een park in Midden Afrika, waar we een rehabilitatiecentrum opzetten voor gorilla’s. Ik woonde in de jungle, ver weg van de bewoonde wereld, en had het idee: waar je me ook neerzet, ik red me wel.

Als ik dit zo vertel lijkt het misschien de allergaafste baan ooit, en het was ook heel bijzonder, maar het was ook erg zwaar. Ik zat dagelijks onder de modder en stront, en er was weinig schoon water, met als gevolg dat ik meerdere malen een ernstige infectieziekte opliep. Dit deed mij besluiten om het na een paar jaar voor gezien te houden en terug te keren naar Nederland.’

‘De verbinding van de ene mens
met de andere gaat zó diep!’

Penny Charlene

HELDER ZIEN

Een innerlijk weten
is soms best creepy

‘Via een headhunterskantoor kreeg ik opnieuw een baan in het buitenland aangeboden. Ditmaal mocht ik voor Elsevier een kantoor in Azië uit de grond stampen en daarvoor verhuisde ik naar India. Van daaruit reisde ik de hele wereld over. Ik heb ook nog een tijd in New York gewoond.

De rode draad in al die functies was dat ik erbij gehaald werd als er iets nieuws moest worden opgezet, maar ook als er een probleem was of de bedrijfsleiding niet meer wist hoe nu verder. Haal Penny maar, die vindt wel een oplossing!

Zonder me ervan bewust te zijn zette ik mijn helderziende vermogen in. Ik kreeg ook steeds vaker te horen dat ik precies deed of zei wat anderen dachten. Alsof ik hun gedachten kon lezen en dat dat wel erg creepy was.’

HARTVERBINDING

Leven vanuit verbinding

‘Na jaren van over de hele wereld werken, kwam ik terug naar Nederland en raakte zwanger van mijn oudste dochter. Er brak een zware tijd aan; onze dochter bleek een stofwisselingsziekte te hebben en was 24/7 afhankelijk van mijn zorg. Alles wat ik daarvoor had gedaan en beleefd viel hierbij volledig in het niet.

Het vreemde in deze situatie was we dat ik haar precies de juiste voeding gaf, nog voor de experts uitsluitsel hadden gegeven over de aard van haar ziekte. Ook hier zette ik weer mijn gave in. Juist in die periode, waarin ik samen met mijn dochtertje in een soort cocon leefde, werd ik me pas echt bewust van de diepgang die de verbinding met een ander kan hebben.

En dan heb ik het over de hartverbinding en de verbinding op spiritueel niveau, waar met name veel nieuwetijdskinderen zo naar verlangen en waar ze heel gevoelig voor zijn. Dit is overigens ook de reden waarom die mensen zich vaak eenzaam en anders voelen.

HARTVERBINDING

Leven vanuit verbinding

3 jaar later werd mijn tweede dochter geboren. Ook zij werd geboren met dezelfde stofwisselingsziekte. En ondanks dat het heel goed met haar ging, kreeg ik een ‘innerlijk weten’ dat zij niet lang bij ons zou zijn. Dat vertelde ik ook tegen de mensen om me heen. “Geniet nu nog maar even maar van haar, want straks is ze er niet meer.”

Na acht maanden overleed ze en werd ik ondergedompeld in een enorm verdriet, maar vielen er ook weer puzzelstukjes op hun plek. Op dat moment wist ik ook dat ik andere mensen moest helpen hun gave te ontdekken en hun zielsmissie helder te krijgen.

Ik geloof namelijk dat ieder mens op aarde komt met een reden en dat je allemaal bij geboorte een gave krijgt die jou helpt jouw zielsmissie zo goed mogelijk uit te voeren. Jouw zielsmissie kun je overigens zelf natrekken aan de hand van je geboortedatum. Je kunt zelfs uitrekenen hoeveel invloed jouw jeugd nog op je dagelijks leven heeft. Gewoon een kwestie van getallen. Best heel nuchter eigenlijk.’

“Ik ken niemand die zo praktisch en tegelijk zo spiritueel is als Penny!
Haar strategisch inzicht zorgt ervoor dat ze haar Paranormaal Business School
super snel tot een enorm succes heeft gebracht.

Haar ontwikkelingstrajecten zijn helemaal haar eigen style door de combinatie
ontwikkeling versus begrijpen aan de hand van getallen.
Penny heeft het privé alles behalve makkelijk, maar ze laat zien dat alles mogelijk is
in het ondernemerschap en hoe snel je kunt groeien met je eigen talent.

Simone Levie

ZIELSMISSIE & GAVEN

We hebben nooit geleerd
hoe we naar het leven
moeten kijken

‘‘Waarom voeren mensen hun zielsmissie dan niet uit of zijn ze zich niet bewust van hun unieke gave? Dat is een vraag die me vaak wordt gesteld. Het probleem is dat wij nooit geleerd hebben op deze manier naar het leven te kijken, maar ook dat we het contact met onszelf zijn verloren en daarmee ook met alles en iedereen om ons heen.

We leven helemaal niet in verbinding, laten ons leiden door emoties. Oftewel, het is verwarrend, we zijn de weg kwijt en weten niet meer waar we kunnen bijtanken of hoe we onze diepere gevoelens moeten uiten.

EIGENWAARDE versus financieële waarde

Eigen waarde is het vertrouwen in je eigen kunnen

‘Spiritualiteit en geld verdienen gaan in mijn optiek makkelijk door één deur. Ik zie mensen soms zoveel gratis weggeven of met zoveel schroom om een wederdienst vragen dat ik het wel van de daken zou willen schreeuwen dat geld ook energie is.

Door jouw unieke gave te ontdekken en te ontwikkelen word je steeds overtuigder van jezelf.  Opeens weet je precies waar je echt goed in bent, welke waarde je vertegenwoordigt, en dan klopt het ook helemaal om daar financiële waarde voor terug te vragen.’

‘Ik ken niemand die zo praktisch
en tegelijk zo spiritueel is als Penny!’

Simone Levie

meer weten over jouw gaven?

Doe mee met
de GRATIS training
ontdek je gave!

Wat krijg je allemaal?

  • Volledige E-book ‘Ontdek je gave!’
  • Exclusieve Masterclass waarin je zelf gaat berekenen met welke gave je bent geboren!
  • Toegang tot de 5-daagse videotraining waarin je de uitkomst van je berekening leert interpreteren
  • Inclusief uitgebreid werkboek en begeleidende video’s

‘Wouw, zulke zuivere inzichten. Echt! Wat kan ik hier veel van leren…

Zo blij dat jij in staat bent dit door te geven aan anderen!’

Masha

meer weten over nieuwetijdskinderen?

Ontdek of jij een nieuwetijdskind hebt of bent!

Doe mee met de CHALLENGE NIEUWETIJDSKINDEREN!

Wat krijg je allemaal?

  • Het E-book ‘Het GEHEIM van NIEUWETIJDSKINDEREN’
  • Toegang tot de Masterclass waarin je zelf de gave van een nieuwetijdskind ervaart!
  • In de videotraining ga je zelf berekenen of je een nieuwetijdskind hebt of zelf bent!
  • Inclusief uitgebreid werkboek en begeleidende video’s

‘Als ik eerder had geweten of ik een nieuwetijdskind had,
dan had ik hem niet in het keurslijf geduwd van wat de buitenwereld als ‘normaal’ beschouwt!

Zonde van de verspilde energie!’

Karin

©2022 Penny Charlene. All rights reserved           pennycharlene.nl   |   penny@pennycharlene.nl   |   Privacy Policy