eerste opleidingsjaar

Ontdek je gave

Leven vanuit -heldere- verbinding

In het 1e jaar krijg je inzicht in wie jij bent en wat jouw unieke gave precies inhoudt met behulp van de methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling. Je leert in heldere verbinding te leven zonder dat je jezelf verliest in de energie van een ander. Communicatie is hierbij essentieel.

Deze methode is uniek, omdat ik je niet alleen de verschillen in energie laat ervaren, maar ook laat berekenen. Zo kun je altijd checken of het klopt wat je voelt!

Vanuit verbindend communiceren leer je verbindend te adviseren. Je kunt jouw cliënten adviseren zonder de verantwoordelijkheid van andermans keuzes op je te nemen.

Door hiermee te oefenen leer je jouw eigen energetische trillingsfrequentie kennen en ontwikkel je een eigen merk en visie rondom jouw unieke gave.

De methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling is zo transformerend. In het begin het je het niet eens door, maar jouw kennis resoneert steeds weer op een diepere laag door. Jij bent de voedingsbron voor mijn Hoger Bewustzijnsniveau!

Kim over de methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling

opbouw modules 1e jaar – ontdek je gave

methode voor intuïtieve zelfontwikkeling

ontdek je gave

Verbindend Communiceren

In de eerste 6 maanden leer vanuit heldere verbinding in contact te staan met jezelf en anderen. Verbindend Communiceren is hierbij essentieel! Door te oefenen leer je jouw eigen energie kennen en ontdek je welke aardse troebele lagen jij in je leven hebt opgebouwd. Leer deze te ont-wikkelen, zodat je helder in verbinding gaat leven en bewust verbindende communicatie kunt inzetten om grip te houden op je leven én je werk.

Je leer je je eigen energie te scheiden van anderen zodat je niet meer zo uitgeput raakt in verbinding met anderen, maar juist deze verbinding gebruikt om jezelf naar een Hoger Bewustzijnsniveau te transformeren. 

Met deze unieke methode leer je niet alleen je eigen energie te scheiden van anderen, maar ook om verschillende soorten energie te herkennen en berekenen in je dagelijkse leven. Zo kun je altijd checken of het klopt wat je ervaart! 

   Je krijg antwoord op belangrijke levensvragen, zoals:

   Je krijg antwoord op belangrijke levensvragen, zoals:

   • Wat is mijn (levens)missie en welke drempels horen hierbij? 
   • Ben ik een nieuwetijdskind?
   • Welke dagelijkse beperkingen komen er op mijn pad?
   • En welke levenslessen liggen er in mijn relaties?

   Alles wat je leert is praktisch toepasbaar in het hier en nu. Je kunt jouw eigen dagelijkse leven gebruiken als oefening voor jouw eigen ontwikkeling! En natuurlijk begeleid ik je hier hierin stap voor stap.

   De methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling is gebaseerd op de basisprincipes van het leven, het eerste inwijdingsprincipe en het Kabbalistisch Levensboomprincipe. Ik heb deze oeroude wijsheid vertaalt naar jouw dagelijkse leven. Als je deze opleiding hebt afgerond, heb je een eigen handleiding voor jouw leven hier op aarde!

   Je komt dichter bij jezelf dan ooit! Ik neem jou mee in een reis door je eigen leven. Je zult tot inzichten komen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. En alles wat je leert kun je ook zelf narekenen!

    vervolg methode voor intuïtieve zelfontwikkeling

    ontwikkel je gave

    Verbindend Adviseren

    Het logo van het eerste jaar van onze opleiding aan de Paranormale Business School geeft de dynamiek tussen energie weer die je terugvindt in het Kabbalistisch Levensboom Principe. Dit is een eeuwenoud concept dat zijn oorsprong heeft in de Kabbala en geeft een weergave van het universum en de menselijke ervaring. Een zeer ingewikkelde materie, die niet voor iedereen toegankelijk is. 

    Daarom heb ik een praktisch en toepasbare methode ontwikkelt die je kunt toepassen in je dagelijkse leven zonder moeilijke woorden of zweverige meditaties!

    Als je weet hoe je een gebruiksaanwijzing van je eigen leven kunt maken, dan kun je dit ook voor anderen. Hiermee heb je de sleutel gevonden om vanuit Verbinding anderen te adviseren op hun ontwikkelingsreis!

    Met mijn UNIEKE methode leer je...

    Door de principes van de levensboom toe te passen, creëer je een stevige basis voor jouw eigen ontwikkeling en kun je jouw gave op een effectieve manier inzetten om anderen te helpen.

    Juist door de methode op je eigen leven toe te passen leer je ook hoe je anderen activeert naar een Hoger Bewustzijnsniveau.

    Als jouw leven nu als een lijdensweg voelt, leer je hoe je jouw lijden kunt transformeren naar een prachtige ontwikkelingsreis op een Hoger Bewustzijnsniveau waarin jouw gave helemaal tot zijn recht komt!

    Ga begrijpen waarom je hier op aarde bent gekomen en allemaal ellende op je pad krijgt. Leer welke mogelijheden er in jouw leven (en ellende) verborgen liggen en welke keuzes je hierin zelf bewust kunt nemen om je mooiste leven te leiden.

    Creëer je eigen handleiding voor jouw bestaan om al je dromen uit te laten komen!

    Wanneer je begrijpt waarom je hier op aarde bent gekomen, wie je bent en welke stappen je te zetten hebt, kun je dit ook voor anderen begrijpelijk maken en hen begeleiden. Wanneer dit natuurlijk begint te stromen, ben je klaar voor het 2e jaar van de opleiding aan de Paranormaal Business School: Werk met je gave!

     bereken modules

     bereken je gave

     visie ontwikkeling

     Door de getallen in jouw leven te berekenen krijg je steeds meer inzicht in wie jij bent. Jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen vormen zich tot je eigen ‘brand’ en visie. Je straalt steeds sterker jou energie uit. Je wordt hierdoor  zichtbaarder voor klanten die jou nodig hebben.

     je leert:

     • Hoe de getallen de verschillende thema’s vertegenwoordigen in het dagelijkse leven van mensen
     • Hoe jouw thema’s jouw gave versterken en anderen verder helpen op hun ontwikkelingspad
     • Energie van getallen interpreteren naar het dagelijkse leven
     • Vragen en problemen om zetten in energie en getallen

      

     Los hele praktische vragen en problemen op door...

     Bijvoorbeeld:

     Spirituele vragen

     • Waarom ben ik op aarde gekomen?
     • Wat is mijn zielsmissie?

     Praktische vragen

     • Moet ik dit nieuwe huis kopen?
     • Moet ik switchen van baan?

     Aardse vragen

     • Wat moet ik doen om van mijn pijn af te komen?
     • Hoe kan ik mijn kind helpen omgaan met druk? 

     Welke vraag je ook hebt, je leert hoe  je het antwoord kunt berekenen en kunt interpreteren  naar het dagelijkse leven!

     met behulp van:

     • Berekening van alle energie die een persoon in zijn of haar leven tegenkomt
     • Energie omzetten in getallen
     • Getallen interpreteren naar het dagelijkse leven
     • De oeroude wijsheid uit de Levensboom, Kabbala en Tarot Kaarten toepassen op problemen en vraagstukken
     • Tarot leggingen: het onzichtbare zichtbaar maken
     • Pendelen: contact maken met het onzichtbare maken

     maar dan:

     • Zonder uren studie
     • Juist door de chaos in je leven te gebruiken als oefening
     • Altijd bevestiging van de oplossing door een berekening
     • Vanuit toegepaste kennis en tools jouw gave ontwikkelen

     ontdek de kracht van de live sessies

     persoonlijke begeleiding en readings

     Als student heb je de kans om mij persoonlijk te spreken en antwoorden te krijgen op vragen waar je nog nooit eerder een antwoord op hebt gehad. Of je nu een reading wilt ontvangen of zelf wilt leren hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen, in deze LIVE SESSIES zal ik je begeleiden en uitleggen waarom ik zeg wat ik zeg. Ik activeer jouw zielstrilling, waardoor je een hoger bewustzijnsniveau zult ervaren en zelf kunt ontdekken hoe krachtig ook jouw gave is.

     Niemand anders biedt deze unieke ervaring aan, waarbij je praktische antwoorden en begeleiding krijgt en tegelijkertijd leert hoe je dit zelf ook kunt leren.

     Ervaar zelf hoe magisch deze sessies zijn!

     Daarnaast krijg je ook altijd: 

     • 24/7 toegang tot de Online Academy
     • Elke maandag ontvang je de wekelijkse voortgangsmails waarmee ik je stap voor stap door alle programma’s begeleid

     • Je wordt lid van de Online Community, waar je toegang hebt tot een netwerk van professionals die ook geïnteresseerd zijn in spirituele groei en ontwikkeling. In deze community kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen, ideeën delen en elkaar ondersteunen op jouw spirituele reis. Dit is een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en bloeien op jouw ontwikkelingsreis en omarmen we ieders gave en ervaringen.

     Combineer paranormaal
     met business skills
     en ontdek de waarde van jouw gave!

     boek jouw
     intake gesprek

     Je bent van harte welkom om deel te nemen aan
     de opleiding van de Paranormaal Business School.

     Boek hier jou intake gesprek zodat we samen
     kunnen kijken of deze opleiding aansluit bij
     jouw wensen en behoeftes.

     Volg je liever een ontwikkelingstraject exclusief met mij? Dat kan ook!  

     Voor exclusieve 1 op 1 trajecten mag je altijd contact opnemen met mij: 0031 6 21 91 54 05.

     ©2022 Penny Charlene. All rights reserved           pennycharlene.nl   |   penny@pennycharlene.nl   |   Privacy Policy